Skip to content

Wie ik ben

Mijn naam is Bert-Jan Hintzbergen, geboren in Enschede en het gezicht van Labweb.nl.

Wat ooit begonnen is als hobby, een website maken voor mijn zoon, heeft geleid tot het ontstaan van dit bedrijf. Destijds deed mijn zoon aan fietscross. Hiervoor heb ik toen een website/blog gemaakt. Na enig speurwerk blijkt dat o.a. Wordpress een geschikt content management systeem is om zoiets in te realiseren. Wordpress in combinatie met een framework/builder maakt het een uiterst flexibel systeem. Je kan zelf, indien gewenst, content aan passen. Het werken aan websites is en blijft leuk werk! Inmiddels enkele websites en heel veel kennis verder blijft het heel erg leuk om te doen. Ik help je graag van begin tot eind in dit proces, waarbij alles zowel op de voor- als achtergrond goed (in)geregeld is.

Nauwkeurig, direct, toegankelijk en enthousiast zijn enkele woorden die me kenmerken. Samen werken om een optimaal resultaat neer te zetten!

Bert-Jan Hintzbergen, wie ben ik, profielfoto medium, wie ik ben